villa CAN FONZO guesthouse

Villa CAN FONZO is een romantische en gezellige guesthouse
(bed and breakfast, appartement). Het ligt in een groene omgeving met panoramisch uitzicht over de heuvels en de bergen, waarachter de zon elke avond schitterend ondergaat.
U vindt ons op een rustige locatie, maar zeker niet afgelegen; dicht bij de baaien en stranden van de Costa Brava, Girona, Barcelona, pittoreske en historische dorpen, supermarkten en winkels, 18-holes golfbanen, fiets- en wandelpaden en betaalbare gastronomische verrassingen.


KAMERS EN APPARTEMENT

In de villa zijn twee fraaie en royale gastenkamers, voorzien van
alle comfort en beide met een privé-ingang buitenom.
Kamer La Escapada is geschikt voor 2 personen en kamer
La Fortuna op dezelfde verdieping voor maximaal 3 personen.

Naast het huis ligt iets hoger het leuke appartement met onder andere 2 tweepersoonskamers, badkamer en kitchenette. 

De kamers eventueel gecombineerd met het appartement, maken villa CAN FONZO ook een ideale plek voor gezinnen en iets grotere reisgezelschappen. 

 

villa CAN FONZO guesthouse
villa CAN FONZO guesthouse

villa CAN FONZO guesthouse
villa CAN FONZO guesthouse

villa CAN FONZO guesthouse
villa CAN FONZO guesthouse

villa CAN FONZO guesthouse
villa CAN FONZO guesthouse

1/36

ZWEMBAD, BBQ, TERRAS MET PRACHTIG UITZICHT 
Wat vindt u nog meer op deze droomplek?

Een door de zon verwarmd niervormig zwembad met een zonneterras voorzien van ligbedden. Hier ontspant u tevreden tussen het weelderige groen van de tuin en geniet u van panoramisch uitzicht.

De overdekte veranda met glazen schuifdeuren is een super plek om met elkaar te vertoeven en de ingebouwde BBQ die u daar kunt gebruiken staat garant voor gezellige eetmomenten. 

ETEN EN DRINKEN

Voor uw gemak staat in de lounge ook een ´honestybar´, waar tegen schappelijke prijzen verfrissende dranken, cava, wijn of bier te 
verkrijgen zijn.
In overleg verzorgen wij op sommige avonden een smakelijke huismaaltijd, waar wij natuurlijk rekening houden met uw eventuele dieetwensen. Binnen of buiten ... wat het weer toelaat.


Het ontbreekt u hier aan niets. Dit is dé plek waar u plannen maakt voor uitstapjes en activiteiten in de schitterende omgeving, of waar u zonder plan lekker landerig rondhangt en geniet van uw rust. En als u dat wilt, geven wij u graag tips over de omgeving en restaurants.

Laat u verrassen en kom genieten, wij kijken uit naar uw komst!