Nederland-Spanje-vlag.jpg

"Hoe zijn jullie hier zo terecht gekomen?" Deze vraag wordt ons vaak gesteld, ‘het roer om’ is kennelijk iets wat mensen aanspreekt. Velen denken erover, dromen ervan.... en wij hebben het gewoon gedaan!
Na jarenlange werkervaring in de horeca (Chris, 1953, hotelmanager) en zakelijke dienstverlening (Hellen, 1959, communicatie & public relations, directietassistent executive search) hebben wij in Catalonië de ideale woon- en werkplek gevonden.

HOE HET BEGON ...

In 2013 betrokken wij een groot landhuis in het dorpje Caldes de Malavella, waar wij na een flinke renovatie onze succesvolle
MAS CALDES bed and breakfast/turisme rural zijn gestart en hebben vormgegeven. Op deze plek gingen gingen wij toen de volgende levensfase in en hebben wij genoten van allerlei nieuwe ontmoetingen, van mensen met hun bijzondere levens en verhalen. 


EN VERDER GING ...
Na 6 jaar hard werken begon het ergens bij ons weer te kriebelen. Een nieuwe locatie, een nieuw concept, nieuwe coördinaten…zouden we de stap nog eens wagen? Toen wij dit prachtige huis op deze geweldige locatie voorgesteld kregen was de knoop snel doorgehakt: in het voorjaar van 2019 werd 
villa CAN FONZO onze volgende bestemming. 
Inmiddels hebben wij vele bekende en ook nieuwe gasten verwelkomd en genieten wij met elkaar van deze knusse droomplek in een heerlijke omgeving.

 

Door onze aardige ervaring in hospitality kennen wij de wensen van onze gasten; wij waarderen hun privacy maar maken ook graag contact. En natuurlijk staan plezier en professionele service hoog in ons vaandel.
Wij houden van de natuur en ook daarom voelen wij ons helemaal thuis in deze streek, waar zoveel moois te ontdekken is.
Gezellig uitgaan en goed eten vinden wij ook behoorlijk belangrijk en dat kan hier meer dan uitstekend in de vele restaurants in
de nabije omgeving.


Wat zou het leuk zijn u ook eens bij villa CAN FONZO guesthouse te mogen
verwelkomen, wij kijken uit naar uw komst! 

 

Hasta luego, 

Hellen & Chris Deyll 
& Happy, onze vrolijke golden retriever 

Hellen%20%26%20Chris%20villa%20CAN%20FON