appartement CAN FONZO

Dit leuke en knusse appartement (34m2) met airconditioning ligt iets hoger
in de tuin van de villa. Het is geschikt voor maximaal 4 personen.

 

Na binnenkomst door de poort van de villa volgt u een eigen oprijlaantje
en kunt u bijna voor de deur parkeren om de bagage uit te laden.
Vanaf uw privéterras geniet u van prachtig uitzicht over de weelderige tuin, 
de groene heuvels en de bergen.


VAN HET APPARTEMENT voor 4, 3 of 2 ...
De wandkitchenette is voorzien van een koelkast met vriesvakje, combi-magnetron, 2 pits kookplaat, Nespresso machine en een waterkoker. Uiteraard vindt u genoeg servies en glaswerk om tijdens de vakantie te gebruiken. De handige kookboekjes met snelle en makkelijke recepten
liggen klaar!

 

De twee slaapkamers met eenpersoonsbedden van 0.90x2.00 meter staan garant voor een goede nachtrust. Zeker ook in de warme zomermaanden, want beide kamers hebben airconditioning.

In de badkamer tussen beide kamers is ruimte genoeg: er zijn twee wastafels met elk een eigen spiegel, dus niemand hoeft elkaar in de weg te staan. De wc en de inloopdouche met regendouche en handdouche maken het sanitair compleet.
Mocht u het appartement met zijn tweeën willen gebruiken, dan maken wij op aanvraag van een van de slaapkamers ´n wat gezelligere woonruimte met onder andere een sofa, tafel en stoelen. 

 

... NAAR DE VILLA
Van een lekker hapje en drankje kunt u genieten op uw eigen terras, maar in de overdekte veranda van de villa kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de ingebouwde BBQ. 

Ook al bent u in het appartement zelfvoorzienend, in de villa staat een honesty bar waar u tegen schappelijke prijzen (fris)dranken kunt verkrijgen. En wilt u het zich ´s ochtends gemakkelijk maken, dan kunnen wij voor u na overleg een heerlijk ontbijt in de villa verzorgen (supplement € 10,00 per persoon per dag). Ook bezorgen wij na afspraak ´s ochtends lekker vers brood aan de deur! 
 

Kortom, hier kunt u ontspannen genieten van een geweldige Spaanse vakantie.
En als u dat wilt, zijn wij in de buurt voor tips en service!

villa CAN FONZO guesthouse - Carrer de la Masia 35 - Bustia 7 - Urb. Can Carbonell
17455 Caldes de Malavella - Girona - Spanje

T. 0034 627290522 - contact@villacanfonzo.com - www.villacanfonzo.com

HUTG-025956 - HCD 2020